نظارت تاسیسات مکانیکی ساختمان

فهرست محتوا

نظارت بر تاسیسات مکانیکی دلایل بسیاری دارد که می‌توان به هماهنگی بیان اجزا، مجریان و ناظران، داشتن اجرا و نظارت بهینه بر تاسیسات و… اشاره کرد. در واقع اگر بخواهید از نظارت تاسیسات مکانیکی به صورت کاملا اصولی و استاندارد بهره ببرید، می‌توانید از ما کمک بگیرید. وظیفه اصلی تیم نظارتی، طراحی اصولی تاسیسات، ایجاد امنیت در محیط کار و پروژه، حفظ انرژی و… است. در واقع زمانی که از تیم مهندسی آرمهر در نظارت تاسیسات مکانیکی کمک می‌گیرید، کار مجریان پروژه را سهل می‌کنید و همین موضوع باعث می‌شود تا شاهد ایمنی بالاتر و تسریع در روند کار باشید.

وظایف بخش نظارت تاسیسات مکانیکی

در واقع بیشتر از بخش نظارت تاسیسات مکانیکی در فضاها و پروژه‌های بزرگ نظیر کارخانه‌ها استفاده می‌شود. نظارت تاسیسات مکانیکی می‌تواند مواردی چون بررسی شرایط و اطمینان حاصل کردن از روند استاندارد اقدامات، نظارت داشتن بر تمامی تجهیزات، بازرسی کردن از ساختمان و… را در بر دارد. زمانی که اسم نظارت به وسط می‌آید ذهن ما به سمت کنترل کردن سوق پیدا می‌کند. در واقع نظارت تاسیسات مکانیکی نیز همین شرایط را دارد و ناظران تمامی جنبه‌ها را مورد بررسی قرار می‌دهند. از سری وظایف یک مهندس ناظر می‌توان به مدیریت پروژه، برنامه‌ریزی، بازرسی و طراحی تاسیسات مکانیکی و الکتریکی اشاره کرد.

شرکت تاسیسات مکانیکی آرمهر ،آماده ارائه خدمات (مشاوره، طراحی، اجرا، نگهداری و نظارت تاسیسات مکانیکی ساختمان) میباشد.با ما در ارتباط باشید

تقسیم بندی نظارت بر تاسیسات مکانیکی

در حقیقت اگر بخواهیم نظارت بر تاسیسات مکانیکی را اجرایی کنیم، باید در وهله اول تمامی تاسیسات مورد استفاده را تقسیم‌بندی کنیم. تاسیسات مکانیکی مورد استفاده در یک سازه شامل تاسیسات اعلام و اطفاء حریق، تاسیسات آب، تاسیسات حمل ‌و نقل، تاسیسات فاضلاب، تاسیسات برق، تاسیسات گرمایشی و سرمایشی می‌شود. ناظران باید بر تمامی این موارد نظارت موثر داشته باشند و شرایط هر یک را بر اساس استانداردهای مطرح بررسی کنند.

فرآیند نظارت بر تاسیسات مکانیکی در آرمهر

اگر ناظر بخواهد بر روی تاسیسات مکانیکی نظارت داشته باشد باید در حالت کلی 4 بخش را مورد بررسی قرار دهد. این بررسی‌های دقیق و پیچیده به این منظور است که تمامی اقدامات صورت گرفته دقیقا مطابق با نقشه‌ها، مشخصات موجود در پروانه ساختمان و… باشد. چهار بخش مربوط به نظارت شامل نظارت معماری ساختمان و پروژه، نظارت بر تاسیسات برقی ساختمان، نظارت بر تاسیسات مکانیکی ساختمان و نظارت بر سازه می‌شود. ناظران باید هر یک از موراد را مورد بررسی دقیق قرار دهند و کیفیت آن را به تایید برسانند؛ اما در حالت کلی فرآیند نظارت شامل موارد دیگری نظیر برنامه‌ریزی و مدیریت عملیات‌ها، مدیریت کیفیت، ایمنی صنعتی، حفظ منابع سوخت و انرژی، نظارت بر تولید تدارکات تولیدی و… نیز می‌شود.

Call Now Button